KING'S PALACE

KING'S PALACE Heerlijk Oosters

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1645 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij King's Palace. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 21:45 Zeer slecht nooit meer bestellen , ze geven je eten wat je niet heb besteld ik bestel vegatarisch tjap tjoy krijg met kip, bestel nasi krijg met ham wat is als je allergisch ben kan je dus gaan weg rotten in ziekenhuis omdat ze niet opletten
25 sep 2022 om 21:41 Veel te laat bezorgd
25 sep 2022 om 21:21 Wel lezen of er extra wensen zijn!
25 sep 2022 om 12:33 Duidelijk aangegeven dat ik met 50 eiro zou betalen had de vriendelijke jongeman geen wisselgeld mee gekregen later op de avond heeft die dit als nog gehaald en heb ik betaald eten zoals altijd lekker en veel! Ik eet hier zeker nog 4 dagen!
23 sep 2022 om 20:42 Was weer top!
16 sep 2022 om 20:13 Heerlijk eten, loempia speciaal is Super, goed gevuld, hoeft de kip niet te zoeken. Bruine rijst heerlijk. Saté ajam, zo mals, je hoeft het niet van het stokje te trekken, hapt het er makkelijk vanaf. Babi pangang speciaal, lekker mals ook!
13 sep 2022 om 23:53 Bezorger heel vriendelijk. Eten was top. Kleine loempia's, mihoen met garnalen en koe loe yuk met nasi, allemaal heel smakelijk en netjes geprijsd. Top!
10 sep 2022 om 20:26 Aanbieding met nasi, bami, loempia, babi pangang spek en pangang gewoon. Loempia baggervet. Pangang spek niet goed doorbakken en ook heel vet. Bakje dreef het vet in. Heel teleurstellend.
10 sep 2022 om 18:35 Eten werd goed warm bezorgd, menu B was goed. Punt van kritiek: er was langsstromende goreng besteld en er werd helaas pisang goreng geleverd. Ook was de saus apart besteld, maar helaas…… Dus niet volledig positief. Er gaat kennelijk ergens wat mis.
9 sep 2022 om 7:19 Hét spek was bagger vet niet lekker .en onder de spek ligt de kroepoek en dat is ook dan erg vet .dus ging dat in de vuilbak erg jammer .
6 sep 2022 om 19:07 Het eten is uitstekend en zeer goed klaar gemaakt.
4 sep 2022 om 19:16 Eerste keer hier besteld voor een berg eten. Bezorgster was wel laat, maar nadat ik had gebeld was ze er binnen 10 minuten. Eten smaakte zeer goed en is voor herhaling vatbaar